27 Haziran 2013 Perşembe

mezuniyete 1 kala ''

İlk defa yazmaya başlamadan önce başlığı koydum. normalde yazı bittikten sonra başlık koymak aklıma gelir ve bu başlık konusunda çok zorlanırım ve nedense o başlığı yazma zorunluluğu hissederim o yüzden saçma başlıklarım olmuştur hep :D 
 Neyse..

Asıl konumuz mezun olmama 1 yıl kalmış olması :/ aslında hazırlık okumasam şuan bir işsiz bir inşaat mühendisiydim, okuduğum için 1 yıl daha öğrenci kalmaya devam edicem. Bazen hazırlık okumama pişman olmuyor değilim  ama o an bu çok mantıklı bir karar gibi gelmişti bana.. nereden bilebilirdim meslek derslerinin bu kadar zor ve yoğun olacağını ve ingilizceye asla ama asla zaman ayıramayacağımı.. kendimi bile unutuyorum bazen yoğunlukta ingilizceyi unutmam çok normal ama dimi :/ ingilizcenin öğretilmesindeki yanlış yollar yüzünden de fazlasıyla soğudum bu dilden. Bir dayatmadır gidiyo bu ingilizce konusunda.. İngilizce öğrenmek zorundalık gibi lanse edilip beynimize bu şekilde yerleştirilmese bence daha istekli olurduk bu dile. Ama tabi sistemde ne değişti ki bu değişecek :) böyle olmaya devam edecek ilelebet :/

Mezun olmama 1 kala, yine ingilizce başıma dert, ama öyle yada böyle halledicem, hallederim ben :)

Mezun olmayı düşünmek hem çok güzel hem çok ürkütücü.. idealleri olan bi insandım geriye ne kaldı o insandan bilmiyorum ama hala güzel şeyler başarabileceğime inanıyorum.. bu yaz yapacağım stajdan da alnımın akıyla çıkarsam benden iyisi olmayacak :)) 

Seneye bu zaman yine yazıcam zaman çabuk geçiyor. geçen yıl 3.sınıf olurken yazdığım blog bir kez daha gösterdi zamanın hızını :)

Bu hızlı geçen zamanın içinde
yaşanan herşeyin yüz gülümseteceği bi dönem olması ise en büyük dileğim :)

18 Haziran 2013 Salı

adı her neyse..

yaşanılan ve yaşatılan hep mi aynı olur. Yazık. Taş kalpli olmamak elde değil. İsteyerek değil alışkanlıktan taş kalpli olmak .. Hissizleşmek de olabilir bunun adı. Sonuçta bir süre sonra olanlara gülüp geçmiyor muyuz sadece.. !