26 Mart 2012 Pazartesi

Bahar + vize = sonbahar '''

Bahar gelince insanın bi koşası geliyor :)  bu gerçekten doğru bir şey ! ama ben bahara hazır mıyım orası da tartışılır tabi. 'vizeler' den sonra hazırlanabilirim. sanırım bana 3 hafta daha sonbahar! 

15 Mart 2012 Perşembe

'mutluluk'

dün gecedeki olaydan sonra piskolojim yeni yerine geldi. kötü bi geceydi hem kara kızanım hastaydı hemde ben hastanedeydim hemde acilde.. hastaneleri oldum olası sevmedim o kokusu çok kötü.. dün gece o kokuyu fazlasıyla soludum ve yan sedyede yatan kıza çok üzüldüm. benim yerimde olmak için neler vermezdi ki ben sağlıklıydım ve acı çekmiyordum. O ise '24 saattir acı çekiyorum ne olur bana yardım edin' diye isyan ediyordu. üzüldüm çok üzüldüm.. kara kızanımda benim yanımda yarı baygın koluna takılan serumun bitmesini bekliyordu. Neyse ki yaklaşık 1 buçuk saat sonra ordan çıktk ve evimdeydim. kötüydüm. 
ve bugün okuldan evime o buzzz gibi havada yürürken yolumun sonunda sıcak bi evin beni beklediğini bilmek beni mutlu etti. Aslında mutlu insanım mutlu olmalıyım. Kendimizi mutsuz ettiğimiz nedenler mutlu olmak için elimizde olan nedenlerin yanında çok küçük kalıyor.. 

Ve bunu her geçen gün daha çok inanıyorum..

10 Mart 2012 Cumartesi

Zehir !

ve merhaba.. şuan burada baya bi sigara kokusu var evet baya kare de olabilir.. gözlerim yanıyo. nefesimi tutuyorum ama ölmekten korkuyorum o yüzden o koku ciğerlerimde istediği gibi dolanabiliyo. ben zehirlenmek istemiyorum ama bi yerede kaçamıyorum. 2 oda bi ev :(
şarkılar kötü hemde çok kötü..

yarın bi adet hatta iki adet kursum var ve ben ikisinede gitmek istiyorum ama bu ev bu kadr kalabalıkken erken uyuyamıcam :(
ya işte kısacası evimi istiyorum kaçarak evime gitmek istiyorum..
sigara beynimi bulandırdı.

4 Mart 2012 Pazar

ben bunun için mi o kadar kafa yordum..
öyle yada böyle bi sayfa daha kapandı.

1 Mart 2012 Perşembe

Acı Gerçek **

her şeye yeniden başlamak diye bir şey yok. bugün yeni bir sayfa falan yalan onlar. her gelen gün dünün devamı.. ne yaparsan  yap bir halt değişmez hiç birşey unutulmaz silinmez nokta (.)