8 Haziran 2015 Pazartesi

bir yıl''

Merhaba Tatlı şey :)

En son bu sayfanın satırlarını 1 sene önce doldurmuşum. Şöyle bir geriye baktığımda hem çok kısa hem de çok uzun bir zaman aslında. 
Çok kısa gelmesinin sebebi 1 yıl önce bu zamanlar hissettiğim duyguları sanki daha dünmüş gibi aynı tazelikte hissetmem, aklımda olan düşünceleri daha az önce yeni aklımdan geçirmişcesine hatırlamam ve 1 yıl önce kazandıklarımı kayıp vermeden hala yanımda taşıyor olmam sanırım.
Çok uzun olması da hayatımda bir dönem kapatıp yeni bir dönem açmam, 6 ay yurt dışında yaşayıp büyük bi hayalimi gerçekleştirmem inanılmaz deneyimler yaşamam, bir çok ülke şehir gezip bir sürü farklı yüz tanımam, belki sadece bu 6 ayın 6 yıla bedel olması fikri bile bu 1 yılın benim için ne kadar uzun olduğunu ifade etmeye yeter :)

 Öncelikle son yazdığım blog, herşey harfi harfine aynısı oldu. Ama işte birini sevdiğim zaman umut etmek ve güzel şeyler beklemek bana otomatikman yükleniyor. Mantık devre dışı. Göz göre göre bir şeyleri beklemekte aptallık ama yapıyoruz işte sanırım yapmaya da devam edeceğim ama daha az üzülerek. Eskisi kadar gözü kara değilim artık. Yani umarım değilimdir -_- 


Son 1 yılımı sindire sindire tekrar yaşarcasına anlatmak için sanırım daha uzun sayfalara ihtiyacım var. Daha uzun sayfalarda görüşcez tekrar..  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder